Within

ines dumitriu terapeut

Watch me RISE!

14 septembrie – 26 octombrie, online
Program intensiv dedicat terapeuților care (încă) nu îndrăznesc
 

Ești terapeut și (încă) nu ai curaj să te arăți lumii?

Ai ajuns aici și nimic nu este întâmplător.

Sunt Ines Raluca Dumitriu, terapeut certificat în Compassionate Inquiry, Flow Coach, scriitor și specialist PR. Vorbesc cu bucurie și entuziasm despre cine sunt, ce contribuție aduc în lume, cum pot eu să schimb vieți și de ce ai nevoie de mine în viața ta.

Nu-mi este frică să-mi comunic prețurile și nici să le cresc.

Și sunt gata să te învăț și pe tine cum să faci asta.

Terapeuți și psihoterapeuți, consilieri de dezvoltare personală, practicanți de Reiki și alte terapii energetice, coachi, instructori de yoga și healeri de orice fel, acest program este pentru voi.

Voi, adică cei care aveți atât de multe daruri de oferi lumii largi, dar vă puneți singuri bețe în roate și aveți un sabotor interior extrem de activ, care vă împiedică să ieșiți în fața oamenilor și să spuneți cine sunteți.

Am fost și eu pe acolo și știu cum este. Dar acum nu mai sunt.

Acest program este pentru tine dacă și tu bifezi una sau mai multe dintre aceste frământări interioare:

 • Cine sunt eu să fac asta?
 • Cine o să mă asculte pe mine?
 • Sunt atât de mulți oameni mult mai pregătiți decât mine;
 • Nu am făcut suficiente cursuri de formare;
 • Nu am făcut suficiente facultăți;
 • Cine sunt eu să primesc bani pentru asta?
 • Nu am cum să mă întrețin din pasiunea mea;
 • Nu știu să scriu bine;
 • Eu nu sunt om de vânzări;
 • Mai bine mă duc să mă angajez în IT 🙂 și termin cu prostiile astea;
 • Dar am mine această voce care îmi urlă „ACOLO ESTE DIRECȚIA TA, DU-TE ACOLO” și îmi este frică să o ascult. Dacă nu are dreptate? Dar dacă are?

La finalul programului

✓ Vei ști care îți sunt principalii sabotori interiori și vei avea instrumentele ca să faci pace cu ei, să-i îmblânzești;

✓ Vei fi lucrat cu convingerile limitative care te țin în loc;

✓ Vei ști ce ai de făcut concret ca să poți ieși în lume cu toate darurile tale;

✓ Vei avea un grup de suport unde să te întorci de fiecare dată când simți că ți se activează din nou sabotorii. În acest grup, vei primi suport de la mine pe întreaga durată a programului și o lună după încheierea lui;

✓ Cel mai important: VEI FI IEȘIT deja în lume, vei fi făcut deja primii pași. Acesta nu este un program teoretic, nu este un curs la care vii și iei notițe, ci vei lucra intens și cât se poate de concret la visul tău.

CUM SE DESFĂȘOARĂ

În perioada 14 septembrie – 26 octombrie, vom avea 7 întâlniri săptămânale, online (pe Zoom), în fiecare joi, de la 18:00 la 20:00.

În cadrul întâlnirilor, vom lucra la brandul tău personal din două perspective: cea terapeutică, unde ne vom concentra pe cele mai profunde convingeri ale tale și pe dizolvarea și integrarea lor, dar și cea de business, unde vom aborda concret pașii pe care îi ai de făcut pentru a te duce în fața oamenilor.

Acesta este un program ce îmbină tehnici terapeutice profunde cu tehnici de business personalizate pe fiecare participant în parte. Nu voi da rețete și nici nu voi vorbi din cărți. Am creat întregul program având povestea mea drept exemplu și am adus aici toate instrumentele pe care eu însămi le-am folosit. Cele mai multe, în mod surprinzător, nu au legătură cu strategii de business, ci cu explorarea interioară.

Joi, 14 septembrie, 18:00-20:00

Cine sunt eu (să fac asta)?
În cadrul acestei întâlniri vom scrie împreună povestea ta, așa cum este pe bune, dincolo de strategii de marketing și de vânzări. Te voi ghida să extragi din această poveste atuurile și ceea ce te face unic în lume.
within with ines

Joi, 21 septembrie, 18:00-20:00

Ce convingeri limitative mă țin în loc?
Cu toții le avem și culmea este că le avem cam pe aceleași. În această întâlnire vom explora locul în care convingerile s-au creat, cum au contribuit ele la cei care suntem astăzi și ce putem face să le dizolvăm și să punem altceva în loc.

Joi, 28 septembrie, 18:00-20:00

Cine o să mă asculte pe mine?

Care sunt oamenii care rezonează cu cine sunt eu în prezent? Cum îmi duc energia către ei și ce daruri pot să le ofer, din ceea ce sunt eu, astfel încât să creăm împreună o lume abundentă și prosperă?

Joi, 5 octombrie, 18:00-20:00

Cine sunt eu să primesc bani pentru asta?

Ah, subiectul banilor! Cât merit să primesc și cum cer? În această întâlnire ne vom concentra pe blocajele care stau între noi și abundență și vom găsi strategii de depășire a acestor bariere.

Joi, 12 octombrie, 18:00-20:00

Urăsc să fac vânzări

Și eu :). De aceea, nu vom face vânzări, ci vom explora împreună care sunt căile firești ție de a-ți duce darurile și energia către oamenii care au de venit în viața ta și care sunt deschiși să te primească în viețile lor.

Joi, 19 octombrie, 18:00-20:00

Nu știu să scriu despre mine

În această întâlnire vom scrie mult. Tot aici, vă voi împărtăși câteva tehnici concrete de storytelling, care să vă ajute să vă duceți mesajul cu cât mai multă claritate în lume.

Joi, 26 octombrie, 18:00-20:00

Whatch me RISE!

Întâlnirea asta este surpriză, dar atât vă spun: vă va scoate din zona de confort și o să vă plaaaaaacă.

ines dumitriu terapeut

Dacă este ceva ce eu am înțeles și înțeleg constant de mai bine de 10 ani, de când lucrez ca freelancer, acel lucru este că oamenii vor veni întotdeauna după energia ta, nu după tehnicile tale de vânzări. 

Așa că hai să aflăm împreună cum poți face să-ți lași energia liberă și văzută!

Bonus

În afara întâlnirilor săptămânale, vei rămâne conectat la energia acestui program prin meditații și practici care să aducă liniște în corpul tău și claritate în minte, astfel încât să poți crea mai mult spațiu în ființa ta pentru tot ceea ce programul ar putea să deblocheze, declanșeze sau să-ți aducă nou.

Sunt Ines Raluca Dumitriu

și una dintre superputerile mele este să inspir oamenii prin ceea ce eu sunt și să-i ajut să-și activeze curajul că pot și ei și resursele interioare să o facă. Printre toate darurile cu care Dumnezeu m-a înzestrat, îl am și pe acesta de a fi motor și ghid pentru oamenii aflați la început de drum, care încă nu îndrăznesc.

Pot să fac asta pentru că eu însămi am fost de câteva ori în această viață la un început de drum și de fiecare dată mi-am luat toți sabotorii de braț, toate fricile și discursurile interioare, și m-am avântat cu curaj pe căi nebătătorite. Și absolut de fiecare dată, până la urmă, asemeni lui Făt Frumos, mi-a ieșit.

În 2013, mi-am dat demisia de la ceea ce atât eu, cât și oamenii din viața mea, consideram jobul vieții mele, pentru că nu am mai vrut să fiu angajată și pentru că mi se părea minunat să lucrezi pe cont propriu. Din 2013 și până în prezent, lucrez în această formă, cu o mică pauză de un an (2020-2021) când am lucrat la Rubik Hub, adică locul în care a început să prindă rădăcini rolul meu de terapeut în această lume.

În 2022, am decis să renunț la ceea ce făceam de 9 ani, adică la content writing, și să-mi asum întru totul rolul de terapeut.

De fiecare dată când am făcut aceste mari schimbări, dar și pe parcurs, când am făcut schimbări mai mici (am renunțat la clienți, mi-am mărit prețurile, am lansat tot felul de programe și workshop-uri pe care nu le mai ținusem în viața mea), am trecut prin frică și frământări interioare, pe care apoi am reușit să le transform în motoare la turație maximă, care mi-au adus succes, dar mai ales bucurie, împlinire, libertate.

Sunt Ines Raluca Dumitriu și sunt terapeut certificat în Compassionate Inquiry, iubesc explorarea interioară și cred că numai în interiorul nostru găsim răspunsurile de care noi avem nevoie. Mi se spune că sunt hardcore, dar și că ofer blândețe și compasiune. Cumva combinația asta funcționează pentru mine și exact de această combinație vei avea și tu parte, dacă te înscrii în program.

Taxă de participare

 • Aceasta este o ediție pilot, așa că prețul va fi cel mai mic ever: 333 de euro.
 • Poate fi achitat și în trei rate de 111 euro fiecare (prima rată, pentru rezervarea locului, până pe 31 mai).