Within

Sunt Ines Raluca Dumitriu, terapeut certificat în Compassionate Inquiry, Flow Coach, instructor certificat de Nirvana Fitness și consilier de dezvoltare personală.

Am ajutat peste 500 de oameni să obțină claritate în viețile lor, să-și gestioneze emoțiile copleștitoare, să-și înțeleagă poveștile trecutului, să le elibereze și să le rescrie, pentru a duce o viață cu bucurie și cu ușurință.

Cred că principalul motiv pentru care nu ne trăim viețile pe deplin este că suntem blocați în propriile traume, tipare mentale și mecanisme de supraviețuire.

De aceea, îți voi sta alături și te voi ajuta să te adâncești în explorarea interioară, și astfel să dizolvi barierele și să dobândești o perspectivă nouă asupra vieții.

Fac asta prin programe terapeutice individuale și de grup, precum și prin ateliere de evoluție personală.

 

Sunt acreditată în Flow Coaching de către Flow Education Aliance, așa că o să te ghidez să îți liniștești sistemul nervos și să intri în starea de flux, și apoi să accesezi cu ușurință blocajele și barierele mentale care te împiedică să te manifești pe deplin.

În același timp, îți voi oferi instrumentele să faci aceste lucruri și pe cont propriu, fără să creăm o legătură de dependență între noi.

Sunt consilier de dezvoltare personală acreditat, așa că am expertiza să te ghidez către descoperirea propriilor adevăruri și propriilor resurse interioare, care să te ducă mai aproape de ceea ce ești cu adevărat.

Dar mai presus de toate, sunt terapeut certificat în Compassionate Inquiry, abordare dezvoltată de Dr. Gabor Maté, iar asta mă ajută să te țin de mână în procesul tău de explorare interioară și mai ales în descoperirea traumelor care ți-au modelat poveștile despre tine și care te împiedică să-ți manifești autenticitatea.

Cu ajutorul acestei abordări, vom ajunge într-o manieră blândă și plină de compasiune, dar fermă, în același timp, la cauza situațiilor dificile cu care te confrunți în prezent.

Vom lucra mult cu copilul interior, ne vom împrieteni cu el și apoi îi vom oferi locul de care are nevoie în viața ta, pentru a-ți permite să mergi înainte încrezător, ca un adult sănătos.

Lucrez cu mine însămi încă din 2013, atunci când am început propriul proces terapeutic pe care, de-a lungul timpului, l-am schimbat și modelat în funcție de propria devenire. Am experimentat diverse abordări, de la cele psihoterapeutice, la cele energetice și fiecare dintre ele m-a ajutat să mă apropii mai mult de intuiția mea, pe care să o pun în folosul oamenilor.

În septembrie 2021, am descoperit abordarea Compassionate Inquiry și mi-am dat seama că este piesa de puzzle care îmi lipsea, atât în lucrul cu mine, cât și cu clienții mei. Este o abordare somatică blândă, dar fermă, care ghidează clientul către descoperirea, explorarea și vindecarea traumei și care îi împuternicește viața din prezent.