Within

Dacă vrei să începi un proces terapeutic alături de mine, e bine să știi că am trei variante de lucru, în funcție de punctul în care te afli:

  • Prima variantă și cea pe care o recomand cel mai mult presupune întâlniri săptămânale. Este varianta optimă pentru cei care nu mai fac și alte tipuri de terapii sau sunt la început în procesul lor terapeutic.

Pentru această variantă, prețul este de 250 de lei/ședință.

  • Cea de-a doua variantă este pentru persoanele care, măcar ocazional, dar destul de periodic (cam o dată la 2-3 săptămâni) fac și alte tipuri de terapie. În acest caz, propun întâlniri o dată la 2 săptămâni, iar prețul este de 300 de lei/ședință.
  • Iar cea de-a treia variantă este pentru oamenii super obișnuiți cu terapia, care fac asta constant și doar au nevoie de o nouă perspectivă, fără o periodicitate anume. Pentru această variantă, prețul este de 350 de lei/ședință.

Ședințele se desfășoară online, pe Zoom, și durează între 50 de minute și o oră.

Important! Odată rezervată ziua și ora la care vor avea loc ședințele, acestea pot fi anulate în mod gratuit cu minim 24 de ore înainte. Ședințele anulate cu mai puțin de 24 de ore înainte vor fi achitate.

Dacă ești hotărât sau dacă mai ai alte întrebări, te invit să mă contactezi.