Within

Program pentru femeile aflate în trauma-bond și/sau în relație cu un partener narcisist (ANONIM)

ines dumitriu

Acum ceva timp am trimis un newsletter care a avut un mare ecou. Se numește Când iubirea este, de fapt, trauma bond. Am primit multe mesaje și a crescut și numărul abonaților. De asemenea, am primit și dezabonări, ceea ce pentru mine este un semn că am apăsat un buton foarte dureros.

Mi-am dat seama că nu pot să las lucrurile așa. Nu se poate să fie doar un newsletter în marea de newslettere și să nu fac ceva mai departe.

Așa că am pregătit un program online de 7 zile dedicat femeilor aflate în relații bazate pe traumă și/sau în relație cu un partener narcisist.

Dacă nu știi la ce mă refer sau ce este o relația bazată pe traumă, te invit să urmărești acest video de un minut, care rezumă foarte bine această situație.

Cum se va desfășura, mai exact

Pentru că știu câtă durere și rușine poate să genereze această situație, nu voi face un program clasic în care ne întâlnim și lucrăm. Nici măcar nu voi face varianta grupului de Whatsapp.

Programul acesta păstrează anonimatul și intimitatea în totalitate. Numai eu voi ști cine s-a înscris, iar eu cu siguranță nu voi spune nimănui.

În fiecare dimineață, vei primi de la mine câte un email care va conține:

  • Cuvinte blânde și frumoase pentru femeia mișto care ești;
  • O tehnică ușoară de self-care;
  • O meditație (în unele dintre zile);
  • O poveste scurtă a cuiva care a trecut sau trece prin același lucru;
  • Informații concrete despre trauma-bond;
  • Și mă mai gândesc 🙂


Și tu îți poți spune povestea

Într-un mod cât se poate de anonim, dacă vei dori, vei putea să împărtășești și tu frânturi din povestea ta, pe care eu le voi păstra pentru mine sau, dacă simți, le pot da mai departe către celelalte femei, fără să-ți menționez numele.

Scopul acestui demers este să strângem cercul unele în jurul altora și să știm că nu suntem sigure.

Toate detaliile de care ai nevoie

Acesta este un program care primește donații în cafele virtuale. Asta înseamnă că poți să-mi cumperi câte cafele vrei, atunci când vrei, sau să nu-mi cumperi nicio cafea. Nu mi-am propus să mă îmbogățesc cu acest program, dar recunosc că n-aș spune nu bogăției 🙂

Aici te înscrii

Dacă vrei să faci parte din această comunitate, te invit să-ți lași aici adresa de email (nici măcar nu-ți cer numele). Și nu uita că totul este anonim și îți voi respecta intimitatea.

Acestea fiind spuse, să curgă cu iubire de sine!

Și cu share-uri, vă rog, haideți să curgă și cu share-uri!