Within

Convingeri limitative

ines dumitriu
  • 20 ianuarie – 11 februarie, cu întâlniri în fiecare joi, de la 18:30 la 20:30.
  • Taxă de participare: 125 de euro

Nu sunt suficient (de bun). Nu merit. Nu mă potrivesc nicăieri în lumea asta. Nu știu suficiente lucruri. Trebuie să muncesc din greu, ca să reușesc. Nu sunt important. Nu sunt la fel de bun ca alții. Este vina mea. Trebuie să fac totul de unul singur. Nu pot să spun „nu”. Trebuie să fac lucrurile perfect, altfel nu am dreptul să le fac deloc. Nu pot să mă schimb. Sunt defect.

Acestea sunt doar câteva dintre convingerile limitative pe care putem să le tragem după noi zi de zi. Sau pe care putem să le lăsăm deoparte, și să punem altceva în loc.

Convingerile ne modelează viața. Dacă avem convingerea că viața este grea, atunci ne vom crea noi singuri o realitate în care este nevoie să muncim din greu ca să supraviețuim. Convingerile limitative, așa cum le spune și numele, ne îngustează viziunea asupra lumii și ne împiedică să acționăm la adevăratul nostru potențial.

Vestea bună este că putem să ne împrietenim cu ele și apoi să le lăsăm să plece, iar asta vă invit să facem împreună în acest program.

Vom petrece împreună patru săptămâni, timp în care ne vom vedea o dată pe săptămână. La fiecare întâlnire vom lucra la nivel profund pe câte un aspect al convingerilor limitative din viața voastră.

  • Prima întâlnire – 20 ianuarie: Care sunt convingerile mele. Cum și de ce au apărut ele în viața mea;
  • A doua întâlnire – 28 ianuarie: În ce fel îmi este viața condusă de aceste convingeri. Cum schimb perspectiva;
  • A treia întâlnire – 4 februarie: Ce stă în spatele furiei. Cum mă împrietenesc cu ea;
  • A patra întâlnire – 11 februarie: De ce îi judec pe ceilalți. Ce altceva pot să fac cu această judecată.

Vor fi întâlniri în care vom lucra în profunzime, folosind cu precădere abordarea psihoterapeutică Compassionate Inquiry, în care mă formez în prezent, alături de Dr. Gabor Maté. Am gândit fiecare întâlnire în așa manieră încât efectul său să se răsfrângă și în pauza dintre întâlniri. Chiar dacă nu ne vedem, asta nu înseamnă că nu lucrăm 

Număr limitat de locuri.

Taxă de participare: 125 euro.

Pentru plata în rate, contactați-mă