Within

Pace cu Sabotorul interior

Detalii

  • 10 mai, 18:30 – 21:00
  • Taxă de participare: 200 de lei
„Nu sunt suficient (de bun). Nu merit. Nu mă potrivesc nicăieri în lumea asta. Nu știu suficiente lucruri. Trebuie să muncesc din greu, ca să reușesc. Nu sunt important. Nu sunt la fel de bun ca alții. Este vina mea. Trebuie să fac totul de unul singur. Nu pot să spun „nu”. Trebuie să fac lucrurile perfect. Nu pot să mă schimb. Sunt defect.”
 
Sabotorul interior este acea voce, mai puternică sau mai firavă, pe care o auzi de fiecare dată când te pregătești să faci un lucru important pentru tine: să schimbi un job, să intri sau să ieși dintr-o relație, să-ți cumperi o pereche nouă de pantaloni.
 
Chiar nu are importanță cât de mare sau de mic este planul tău. Sabotorul poate să apară oricum.
 
Majoritatea celor cu care am lucrat au adoptat strategia luptei în relație cu el. Au muncit să-l pună la pământ, să-l facă să tacă, să-l anihileze sau, în cel mai bun cap, să-și spună alte lucruri, opuse discursului său, mult mai tare și mai răspicat, în speranța că nu-l vor mai auzi.
 
Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că strategia nu a funcționat.
 
Dacă mă urmăriți de mai multă vreme, probabil știți deja că acesta este cel mai iubit atelier al meu. Este un atelier profund și foarte intim, care ne ghidează către explorare interioară cu blândețe și compasiune și care contribuie la shimbarea perspectivei asupra acestui sabotor, dar și la abordarea unei alte strategii de gestionare a discursului său.
 
Ce spui? Ești dispus să încerci și altfel decât cu lupta și războiul?